Com puc reservar una ruta?

Per fer una reserva només cal que ens truquis al telèfon +34619 018 604. Parlarem de la ruta que t’interessa i quadrarem les dates. Fàcil.

Quins serveis inclou una ruta?

Les rutes inclouen el cavall adequat segons la ruta, l’allotjament, el guia les 24 hores, assistència en cotxe per si escau, assegurança d’accidents, intendència per tot el menjar, menjar i beguda.

Puc fer una ruta diferent? I altres dates?

Al juliol només fem aquestes rutes i una travessa a la Vall d’Arán. Però pots preguntar per qualsevol ruta o travessa a La Cerdanya, Pirineus o arreu del Món. Ens agraden els reptes!

Que hauria de portar?

Pantalons de montar o texans en el seu defecte. Les polaines són molt recomanables. Calçat còmode de muntanya, que no siguin botes de muntanya. Capelina o abric per pluja i forro polar. Sovint, a les cotes més altes i a les nits fa fresca.
Roba esportiva, necesser personal, mitjons i roba interior de recanvi i crema solar

Des de fa 15 anys

Organitzem activitats a l’entorn natural per particulars, empreses, escoles i universitats. 8 Anys formant professionals eqüestres.

Sempre aprenent

Compaginem l’agenda d’excursions a la Cerdanya i els viatges internacionals per seguir aprenent, descobrir i obrir noves rutes.